X-Adventure Quickfix manual

X-Adventure Quickfix
5.1 · 1
PDF manual
 · 30 sider
Engelsk
manualX-Adventure Quickfix

Se manualen til X-Adventure Quickfix her gratis. Denne vejledning hører under kategorien bilsæder og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 5.1. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engelsk. Har du et spørgsmål om X-Adventure Quickfix eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende X-Adventure og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre X-Adventure ejere, at give dig et godt svar.

Antal spørgsmål: 0

Generelt
X-Adventure
Quickfix
bilsæde
Engelsk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her X-Adventure Quickfix under.

Er det sikkert for en baby at sove i et bilsæde?

Nej, babyen kunne blive kvalt. Hvis en baby falder i søvn i bilsæde, skal babyen fjernes fra bilsæde og placeres i en vugge. Når du sover, skal du tage babyen ud og lægge den i sin egen vugge så hurtigt som muligt.

Har mit to år gamle barn brug for en børnesæde i flyet?

Nej, du kan sidde med et barn op til 24 måneder på skødet under flyvninger.

Hvad er det sikreste sted for et børnesæde til bilen?

Det sikreste sted for et børnesæde er i midten af bagsædet, så der er tilstrækkelig afstand fra airbags.

Er brugsanvisningen til X-Adventure Quickfix tilgængelig på Dansk?

Desværre har vi ikke brugsanvisningen til X-Adventure Quickfix tilgængelig på Dansk. Denne brugsanvisning er tilgængelig på Engelsk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater