Worx Landroid S WR105SI manual

Worx Landroid S WR105SI
7.4 · 2
PDF manual
 · 21 sider
Dansk
manualWorx Landroid S WR105SI
Brugermanual til plæneklipperrobot
DK

Se manualen til Worx Landroid S WR105SI her gratis. Denne vejledning hører under kategorien plæneklippere og er blevet bedømt af 2 personer med et gennemsnit på en 7.4. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Dansk. Har du et spørgsmål om Worx Landroid S WR105SI eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Worx og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Worx ejere, at give dig et godt svar.

Jens Fredsholt • 22-10-2022Ingen kommentarer

Min Landroid S500 WR105SI står i ladestationen og blinker rødt, 3 gange pr. cyklus. Men selvom jeg jeg har renset den, og slukket den, og sætter den tilbage i ladestationen, blinker den fortsat rødt med de samme 3 blink pr. cyklus. Jeg finder ingen umiddelbare forklaringer i manualen, så er lidt på "herrens mark" her. Ved nogen noget om dette problem.?

Besvar dette spørgsmål
Jens Peter Vernersen • 21-5-2022Ingen kommentarer

4 blå blik So worx ???

Besvar dette spørgsmål
Jan Rasmussen • 1-12-2021Ingen kommentarer

Hvordan kobler min WR105is til en app eller lignende. så jeg kan bestemme hvornår den skal køre

Besvar dette spørgsmål
Erling Rovsing • 20-5-2021Ingen kommentarer

Jeg har lige haft brud på grænsekablet, det er udbedret og der er kontakt hele vejen rundt, men når jeg vil starte min WORX WR105SI, så kører den 30 cm, hvorefter den melder at der mangle et grænsekabel. Hvad gør jeg forkert?????, den blå trekant blinker med tre blink pr interval, men det betyder jo noget helt andet. - Hvem kan hjælpe mig

Besvar dette spørgsmål
Lars • 15-5-2021Ingen kommentarer

WA0860 fungere den med denne model

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 5

Generelt
Worx
Landroid S WR105SI
plæneklipper
Dansk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Worx Landroid S WR105SI under.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater