Wadia 321 manual

Wadia 321
9 · 1
PDF manual
 · 24 sider
Engelsk
manualWadia 321
Wadia Digital, LLC. 2 Chambers Street Binghamton, New York 13903-2699
Phone: 607-723-3539 Fax: 607-724-0549 www.wadia.com

321decoding computer

Owner’s Manual

Se manualen til Wadia 321 her gratis. Denne vejledning hører under kategorien receiver og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 9. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engelsk. Har du et spørgsmål om Wadia 321 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Wadia og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Wadia ejere, at give dig et godt svar.

Antal spørgsmål: 0

Generelt
Wadia
321
receiver
Engelsk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Wadia 321 under.

Hvornår er lydstyrken for høj?

Et støjniveau på 80 decibel kan skade din hørelse. Hvis støjniveauet er over 120 decibel, kan der endda opstå direkte skader. Risikoen for høreskader afhænger af lyttefrekvensen og varigheden.

Kan Bluetooth-enheder af forskellige mærker blive forbundet til hinanden?

Ja, Bluetooth er en universel metode, der giver forskellige enheder udstyret med Bluetooth mulighed for at oprette forbindelse til hinanden.

Hvad er Bluetooth?

Bluetooth er en måde at udveksle trådløst data mellem elektroniske enheder ved hjælp af radiobølger. I de fleste tilfælde kan afstanden mellem de to enheder, der udveksler data, være op til ti meter.

Hvad er HDMI?

HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. Et HDMI-kabel bruges til at transportere lyd- og videosignaler mellem enheder.

Hvordan kan jeg bedst rengøre mit receiver?

En let fugtig klud eller en blød, støvfri klud fungerer bedst til at fjerne fingeraftryk. Støv på vanskeligt tilgængelige steder fjernes bedst med trykluft.

Hvad er Dolby Atmos?

Dolby Atmos er en teknologi, der sikrer, at lyden reflekteres fra loftet derhen, hvor du lytter. Dette gør det muligt at skabe en 5.1-effekt med kun 1 højttaler.

Er brugsanvisningen til Wadia 321 tilgængelig på Dansk?

Desværre har vi ikke brugsanvisningen til Wadia 321 tilgængelig på Dansk. Denne brugsanvisning er tilgængelig på Engelsk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater