Volkswagen ID.3 (2020) manual

Volkswagen ID.3 (2020)
8.1 · 16
PDF manual
 · 708 sider
Engelsk
manualVolkswagen ID.3 (2020)

Se manualen til Volkswagen ID.3 (2020) her gratis. Denne vejledning hører under kategorien biler og er blevet bedømt af 16 personer med et gennemsnit på en 8.1. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engelsk. Har du et spørgsmål om Volkswagen ID.3 (2020) eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Volkswagen og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Volkswagen ejere, at give dig et godt svar.

Peter Kristiansen • 30-9-2022Ingen kommentarer

Hvor finder jeg id.3 manualen på dansk?

Besvar dette spørgsmål
Nina • 27-11-2022Ingen kommentarer

Hvordan tænder jeg varmen i sidespejlene på Volkswagen ID.3 (2020)?

Denne meddelelse er automatisk oversat
Besvar dette spørgsmål
Thea • 1-9-2022Ingen kommentarer

Spejlene folder ikke ud på Volkswagen ID.3 (2020). Kan jeg nulstille dem eller folde dem manuelt ud?

Denne meddelelse er automatisk oversat
Besvar dette spørgsmål
Kirsten Ulstrup • 23-1-2023Ingen kommentarer

Hvordan slå sidespejlene ind?

Besvar dette spørgsmål
LWG • 26-2-2023Ingen kommentarer

Hvordan kan man åbne bilen uden at skulle klikke på bilnøglen? Er det muligt at bruge telefonen i stedet for bilnøglen?

Denne meddelelse er automatisk oversat
Besvar dette spørgsmål
Eigil Sørensen • 20-6-2022Ingen kommentarer

Viskerautomatik. Nu er den sluttet med at starte, når det begynder at regne. Hvad skal jeg gøre, for at starte automatikken igen ?

Besvar dette spørgsmål
Ulla Paabøl • 16-1-2023Ingen kommentarer

Hovedkontakt deaktiveret. Hvordan aktiverer jeg den?

Besvar dette spørgsmål
Anne Hallander • 30-9-2022Ingen kommentarer

Fejl 12-volts batteri

Besvar dette spørgsmål
Jørgen Dal • 5-8-2023Ingen kommentarer

Hvordan får jeg strøm på cigarstikket i bagagerummet?

Besvar dette spørgsmål
Søren Hansen • 22-7-2023Ingen kommentarer

Hvorfor går alarm?

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 19

Volkswagen ID.3 (2020) er en elektrisk hatchback, der produceres af den tyske bilfabrikant Volkswagen. Den er baseret på Volkswagens MEB-platform og har en rækkevidde på op til 550 km på en enkelt opladning af batteriet. Bilen har en elektrisk motor med en effekt på op til 204 hestekræfter og et moment på op til 310 Nm. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på omkring 7,3 sekunder. ID.3 har også en række avancerede funktioner, herunder adaptiv fartpilot, nøglefri adgang og start, stemmestyring og parkeringsassistent. Den har også et stort display og et avanceret infotainmentsystem, som kan betjenes via touch eller stemme. Bilen er også udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder automatisk nødbremse, vognbaneassistent og blindvinkelsassistent. Desuden er den designet med et aerodynamisk karrosseri, der øger effektiviteten og rækkevidden. ID.3 er også en miljøvenlig bil, da den ikke udsender nogen forurening, når den kører på batteri. Derudover er den også støjsvag, hvilket giver en mere behagelig køreoplevelse. Overall, Volkswagen ID.3 (2020) er en ny og spændende tilføjelse til elbilsmarkedet, der tilbyder avancerede funktioner og imponerende ydeevne.

Generelt
Volkswagen
ID.3 (2020)
bil
Engelsk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Volkswagen ID.3 (2020) under.

Hvordan konverterer jeg miles til kilometer?

1 miles er lig med 1.609344 kilometer og 1 kilometer er 0.62137119 miles.

Hvor kan jeg finde mit Volkswagen køretøjsidentifikationsnummer?

Placeringen af køretøjsidentifikationsnummer på biler er forskellig fra mærke og biltype. Koden kan stemples på bilens ramme eller monteres på en plade. Det er bedst at se manualen til Volkswagen ID.3 (2020) for den nøjagtige placering af køretøjsidentifikationsnummeret.

Hvad er et køretøjsidentifikationsnummer?

Køretøjsidentifikationsnummeret på en bil er et identifikationsnummer, der er unikt for hver bil. Forkortelsen VIN står derfor for køretøjsidentifikationsnummer.

Hvornår behøver min Volkswagen vedligeholdelse?

Regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig for alle biler. Hvor ofte bilen har brug for vedligeholdelse, og hvad der nøjagtigt skal gøres, findes i vedligeholdelsesinstruktionerne. Ved større periodisk service skal dette generelt ske hvert andet år eller efter 30.000 kilometer.

Hvornår skal jeg skifte bremsevæske på min Volkswagen?

Det anbefales at udskifte bremsevæske hvert andet år.

Hvad er forskellen mellem E10 og E5 benzin?

E10-benzin består af højst ti procent ethanol, mens E5-benzin har et ethanol-indhold på mindre end fem procent. Som et resultat er mængden af benzin med E10 benzin lavere end med E5 benzin, hvilket gør den mindre miljøskadelig.

En eller flere døre vil ikke åbne indefra. Hvad kan jeg gøre?

Låsen er sandsynligvis indstillet til børnesikkerhedslås, så den kan ikke åbnes indefra. Hvordan man deaktiverer børnesikkerhedslåsen er forskellig efter mærke og type.

Min bilradio tænder ikke, hvad nu?

Hvis din bilradio ikke vil tænde, modtager den ikke strøm. Kontroller, at den røde ledning er forbundet til kontaktstrømforsyningen og den gule ledning til den konstante strømforsyning.

Er brugsanvisningen til Volkswagen ID.3 (2020) tilgængelig på Dansk?

Desværre har vi ikke brugsanvisningen til Volkswagen ID.3 (2020) tilgængelig på Dansk. Denne brugsanvisning er tilgængelig på Engelsk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater