Trust Folio Stand

Trust Folio Stand manual

(1)
 • User’s Manual
  version 1.0
  Bluetooth Keyboard for iPad
  17774
  ?
  20110502R1 © Trust International B.V.
  Package contents
  FAQ trust.com/17774/faq
  Keep
  horizontal
  d
  e
  f
  b
  c a
  g
Trust Folio Stand

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Trust Folio Stand eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Trust Folio Stand ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Trust Folio Stand her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Andet telefon tilbehør og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engels, Italiaans, Duits, Grieks, Spaans, Hongaars, Noors, Portugees. Har du et spørgsmål om Trust Folio Stand eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Trust Folio Stand specifikationer

Generelt
Mærke Trust
Model Folio Stand
Produkt Andet telefon tilbehør
EAN 8713439178371
Sprog Engels, Italiaans, Duits, Grieks, Spaans, Hongaars, Noors, Portugees
Filtype PDF
Porte & Grænseflader
Enhedsgrænseflade Bluetooth
Tastatur
Tastatur formfaktor Mini
Emballage indhold
Mus inkluderet Nej
Kabler inkluderet USB
Præstation
Farve på produkt Sort
Kompabilitet iPad/iPad2

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere