manual

Sony Alpha a77 II specifikationer

Sony Alpha a77 II
8.2 · 7
Sony Alpha a77 II specifikationer, priser, produktbilleder og produktvideoer.

Sony Alpha a77 II specifikationer

Nedenfor finder du produktspecifikationerne og de manuelle specifikationer for Sony Alpha a77 II.

Med både DVI- og HDMI-porte er denne skærm klar til at oprette forbindelse til strålende HD-billeder via en jævn digital...
Intuitiv touchskærm-teknologi giver dig mulighed for at betjene din PC direkte fra skærmen, og den pulserende opløsning ...
Når ydeevne er din prioritet, skal du stole på gennemprøvet, pålidelig teknologi. Med den cylindriske lithium-ion-batter...
Generelt
Mærke Sony
Model Alpha a77 II
Produkt Fotokamera
EAN 0017353242230, 4905524806908, 4905524806847, 0027242833067, 4905524806892, 4905524806885, 5053313416629, 5053086261174
Sprog Dansk, Engelsk
Filtype DA, EN - 675 Manual (PDF), EN - 242 Manual (PDF), EN - 92 Manual (PDF), EN - 2 Manual (PDF), EN - 242 (PDF), EN - 99 (PDF)
Billedkvalitet
Megapixel 24.3 MP
Kameratype SLR Kamerahus
Billede sensor størrelse - "
Sensortype CMOS
Opløsning på stillbillede(r) 1920 x 1080
Billedstabilisator Ingen
Samlet antal megapixels 24.7 MP
Billedsensor størrelse (BxDxH) 23.5 x 15.6 mm
Maksimal billedopløsning 6000 x 4000 pixel
Linsesystem
Optisk zoom - x
Digital zoom - x
Brændviddeområde - mm
Mindste brændvidde (svarende til 35 mm film) - mm
Maksimale brændvidde (svarende til 35 mm film) - mm
Mindste blænderåbnimg tal -
Maksimale blænderåbning tal -
Fokusering
Fokus TTL
Autofokus (AF) tilstande Continuous Auto Focus,Single Auto Focus
Autofokus (AF) lås Ja
Lysstyrke
ISO-følsomhed 100,200,400,800,1600,3200,6400,12800
Lyseksponeringstilstande Aperture priority AE,Auto,Manual,Shutter priority AE
Styring af lyseksponering Program AE
Korrektion af lyseksponering ± 5EV (1/3EV step)
Lysmåling Centre-weighted,Spot
Automatisk eksponering (AE) lås Ja
Lukker
Hurtigste hastighed for kameralukker 1/8000 sek./side
Langsomste hastighed for kameralukker 30 sek./side
Kamera lukker type Elektronisk
Flash
Flashtilstande Auto,Fill-in,Red-eye reduction,Slow synchronization
Flash ledetal 12 m
Andre funktioner
Indbygget flash Ja
Videofunktion Ja
Antal HDMI-porte 1
Strømkilde type Batteri
Digital SLR Ja
Kamera
Hvidbalance Auto,Cloudy,Custom modes,Daylight,Flash,Fluorescent,Incandescent,Shade
Scenetilstande Night landscape,Portrait,Sunset,Landscape (scenery)
Selvudløserens forsinkelse 2,10 sek./side
Histogram Ja
Realtidsvisning Ja
Fotoeffekter Black&White,Neutral,Sepia,Vivid
3D Ja
Billedredigering Roterende
OSD-sprog CZE,DAN,DEU,DUT,ENG,ESP,FIN,FRE,GRE,HUN,ITA,NOR,POL,POR,RUS,SWE,TUR
Kamerafilsystem DCF 2.0,Exif 2.3,RAW
Video
Maksimal videoopløsning 1920 x 1080 pixel
Videoopløsninger 640 x 480,1440 x 1080,1920 x 1080 pixel
Understøttede videoformater AVCHD,H.264,MP4,MPEG4
HD-type Fuld HD
Videooptagelse Ja
Lyd
Indbygget mikrofon -
Understøttede lydformater AAC
Hukommelse
Intern hukommelse - MB
Kompatible hukommelseskort MS PRO Duo,MS Pro-HG Duo,SD,SDHC,SDXC
Display
Skærm LCD
Skærm diagonal 3 "
Skærmopløsning (numerisk) 921600 pixel
Synsfelt 100 %
Søgning
Forstørrelse 1.09 x
Søgertype Elektronisk
Porte & Grænseflader
PictBridge Ingen
USB version 2.0
HDMI Ja
HDMI- stiktype Mini
Design
Produktfarve Sort
Vægt & størrelser
Bredde 142.6 mm
Dybde 80.9 mm
Højde 104 mm
Vægt 653 g
Batteri
Batteriteknologi Lithium-Ion (Li-Ion)
Batteri levetid (CIPA-standard) 530 skud
Driftsbetingelser
Driftstemperatur (T-T) 0 - 40 °C
vis mere
Bygget til at opfylde seriøse fotoentusiasters krav til kreativitet


24,3 effektive megapixel: Exmor™ APS HD CMOS-sensor med ultrahøj opløsning kombineret med støjeliminering i to trin giver perfekte stillbilleder og HD-videooptagelser med lav støj.

Forbedret BIONZ-processor: Forbedret billedbehandlingskraft, som kan håndtere enorme mængder sensordata, giver højhastighedsoptagelse med fantastiske billeder og minimal støj.

Translucent Mirror-teknologi: Erstatter DSLR-bevægeligt spejl med et fikseret gennemsigtigt spejl: aktiverer ultrahurtig optagelse med nøjagtig fasedetekterings-AF med høj hastighed.

Klassens bedste lukkertidsforsinkelse: Ultrahurtig lukkertidsforsinkelse på blot 50 msek, som er helt på højde med ydeevnen for avancerede professionelle kameraer: perfekt til actionoptagelser med høj hastighed.

Kontinuerlig optagelse i ultrahøj hastighed: Fang motiver i hurtig bevægelse med op til 12 fps med konstant kontinuerlig autofokus, som giver knivskarp sporing af motiver i bevægelse.

Quick AF Full HD-film: Optag video med en opløsning på 1920x1080 med konstant AF-søgning af motiver i bevægelse: nu med 24p/50p progressiv optagelse, som giver biograflignende resultater.

Kreative Full HD-fimfunktioner: Manuel fokus giver smukke "ude af fokus"-effekter (bokeh-effekter) under HD-videooptagelser PASM-eksponeringstilstande giver fuldstændig kreativ kontrol.

Avanceret Quick AF Live View: Billedvisning i realitd med fuld opløsning fra hovedsensor på LCD eller i søgeren med hurtig, nøjagtig fasedetekterings-autofokus.

AF med motivsporing: Bevarer ansigter og andre udvalgte motiver i skarp fokus, også selvom motivet midlertidigt dækkes af et andet forbipasserende motiv.

Sweep Panorama med 3D Sweep Panorama: Tryk på udløseren, og bevæg kameraet i en fejende bevægelse for at optage ekstra brede panoramiske billeder: Du kan også optage 3D-panoramabilleder, der kan vises på 3D TV.

Bred følsomhedsområde fra ISO 50-16000: Høj maksimal følsomhed giver naturlige billeder med lav støj selv ved svag belysning: I den udvidede tilstand udvides følsomheden ned til ISO 50.

AF-system med 19-punkts fasedetektering: Nyudviklet AF-system med 11 trådkorssensorer til nøjagtig, non-stop autofokus i søgeren eller på LCD-skærmen ved visning i realtid.

7,5 cm (3,0") Xtra Fine LCD-skærm, som kan vippes i tre retninger: Justerbar LCD-skærm i bredformat med en høj opløsning (921k punkter) : med TruBlack-teknologi til gengivelse af enestående detaljer og kontrast.

XGA OLED TruFinder™: Præcis elektronisk søger med en opløsning på 2,36 millioner pixel, høj kontrast og 100 % rammedækning til præcis indramning, manuel fokus og billedevaluering.

Informationsdisplay med høj opløsning: Vælg indstillinger for digital nivelleringsmåler, optagelsesparametre, gitterlinjer og display til grafisk eksponering.

Smart Telekonverter: Digital zoom forstørrer den midterste del af billedet 1,4 eller 2 gange ved billeder på 12 megapixel med høj opløsning.

Eksempelvisning af optagelsen: Tryk på en knap for at få vist, hvordan tilpasning af indstillinger for blænde, lukker og DRO påvirker dybdeskarphed, bevægelsesslør og dynamisk frekvensområde.

AUTO+-tilstand: Analyserer automatisk motivet og optageforholdene, justerer kameraets parametre, så du får fremragende resultater for ethvert motiv.

Funktion til registrering af ansigter: Genkender op til 8 ansigter i et motiv, optimerer indstillingerne for eksponering, hvidbalance, blitz, så du får smukke portrætfotos.

Smile Shutter: Udløser automatisk lukkeren, når objektivet smiler med justerbar smildetekteringsfølsomhed.

Billedeffekttilstande: Skab imponerende, kreative effekter uden en computer, f.eks. plakater, delvis farve, HDR-maleri, blødt fokus og miniature.

Forbedret Auto HDR: Sammensmelter automatisk tre på hinanden følgende eksponeringer for at oprette et enkelt billede med et effektivt dynamisk område, der er større end film.

Multi-Frame-støjreduktion: Kombinerer automatisk en serie af seks eksponeringer for at skabe et enkelt billede med minimal støj.

Håndholdt Twilight-tilstand: Kombinerer automatisk serieoptagelse af seks eksponeringer for at oprette et enkelt billede med reduceret slør og reduceret støj i svag belysning.

GPS til nem geotagging: Forsyner automatisk billeder med tags med oplysninger om sted: se kortvisning med PMB-software eller på BRAVIA TV med fotokort-funktion.

Kreative stilarter: Valg mellem 6 billedhåndteringsmuligheder, som passer til en række optagelsessituationer - kan tilpasses til endnu mere kreativ kontrol.

D-Range-optimeringsfunktion: Analyserer billedet i realtid og justerer lysstyrke og kontrast, hvilket giver mere naturlige og jævnt eksponerede modlysbilleder.

Alsidige optageindstillinger: Optagelsesindstillinger omfatter kontinuerlig fremføring, selvudløser, eksponeringsforskydning og hvidbalance-bracketing.

Drejeskiver på forsiden og bagsiden samt LCD-skærm til visning af data: Hurtig justering med drejeskive på forsiden og bagsiden af grebet: sekundær skærm bekræfter eksponering og andre indstillinger.

Brugertilpassede knapper: Mulighed for tilpasning af AEL-, ISO- og AF/MF-knapper, så de giver hurtig adgang til et udvalg af 24 funktioner.

SteadyShot INSIDE: Kamerahusets optiske billedstabilisering giver 2,5-4,0-trins antirystefunktion med A-type objektiver fra Sony eller Konica Minolta.

Kompensation for skygge og afvigelse: Intelligent korrektion af fortoning (ekstern skygge), lateral kromatisk afvigelse og forvrængning for hvert A-type objektiv.

Robust kabinet i magnesium: Hærdet, solidt kabinet og paneler, som kan holde til enhver form for brug knapper og betjeningsknapper er beskyttet mod støv og fugt.

Dobbelt antistøv-system: Reducerer støv på sensoren under udskiftning af objektiv.

HDMI®-udgang: HD-stik til billedvisning på et HD-TV (kræver kabel (ekstraudstyr)). PhotoTV HD forbedrer visningen af stillbilleder på et kompatibelt BRAVIA®.

BRAVIA Sync: Giver mulighed for direkte betjening af kameraets afspilningsfunktioner via BRAVIA®-TV'ets fjernbetjening.

Medfølgende software: Omfatter Image Data Converter SR, Image Data Lightbox SR og Picture Motion Browser.