Skoda Enyaq iV (2020) manual

Skoda Enyaq iV (2020)
8.6 · 48
PDF manual
 · 283 sider
Dansk
manualSkoda Enyaq iV (2020)

Se manualen til Skoda Enyaq iV (2020) her gratis. Denne vejledning hører under kategorien biler og er blevet bedømt af 48 personer med et gennemsnit på en 8.6. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Dansk. Har du et spørgsmål om Skoda Enyaq iV (2020) eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Skoda og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Skoda ejere, at give dig et godt svar.

Morten Haubjerg • 5-10-20212 kommentarer

Onlinetjenste

Onlinetjenste
Se billede
Kim Roar • 1-12-2021

Hvordan nustilles hele bilen. Jeg kunne ikke starte den.

Henning Jørgensen • 5-1-2022

Kan ikke få mit sæde til at tage i mod den indstilling jeg gerne vil have... trygger set og der efter 1... men det virker ikke desværre... hvad gør jeg forkert

Besvar dette spørgsmål
Leif Balslev • 16-1-2022Ingen kommentarer

Hej min skærm er gået helt i sort og kan heller ikke se hvor stærkt jeg køre, kan jeg selv gøre noget??

Besvar dette spørgsmål
Henriette Sørensen • 23-11-2022Ingen kommentarer

Hvordan programer jeg min og indstilling af sæde

Besvar dette spørgsmål
Allan B. Larsen • 23-6-2022Ingen kommentarer

Hvordan downloader jeg manualen (Enyaq) til min pc?

Besvar dette spørgsmål
Peter Ried Larsen • 11-1-2023Ingen kommentarer

Sort skærm på min Skoda enyaq vi 80. Bilen er fuldt opladet

Besvar dette spørgsmål
Mette Glavind • 21-9-2023Ingen kommentarer

Min skærm på Skoda Enyaq er næsten i sort bortset fra en lille bjælke nederst. Fejlmeddelelsen er, at pga sikkerhed kan den ikke betjenes.

Besvar dette spørgsmål
Christian Mahrt • 10-4-2023Ingen kommentarer

Hvordan slukker jeg for stemmestyringen, så jeg ikke ustandselig bliver afbrudt, og en stemme spørger hvad jeg ønsker at gøre, når jeg taler med min kone?

Besvar dette spørgsmål
Helle • 13-9-2022Ingen kommentarer

Hvordan skifter man til nat belysning på skærmen

Besvar dette spørgsmål
Henning Jensen • 17-8-2022Ingen kommentarer

Kan man i bilen indstille start tidspunkt for ladning?

Besvar dette spørgsmål
Johan Mogensen • 14-8-2022Ingen kommentarer

Kan instruktionsbogen for Skoda Enyac hentes til min computer som PDF og udprintes? Har forsøgt, men det er ikke lykkedes

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 17

Skoda Enyaq iV er en ny elbil fra det tjekkiske bilmærke Skoda, der blev lanceret i 2020. Bilen er bygget på Volkswagens MEB-platform og fås med en række forskellige batteristørrelser og motorer. Enyaq iV er en rummelig SUV med plads til fem passagerer og bagage i bagagerummet. Bilen har også moderne teknologi, herunder et digitalt instrumentpanel og en stor central touchscreen, der er nem at betjene. Enyaq iV har en imponerende rækkevidde, som afhænger af batteristørrelsen. Den mindste batteripakke giver en rækkevidde på op til 340 kilometer efter en opladning, mens den største batteripakke giver en rækkevidde på op til 537 kilometer efter en opladning. Bilen fås også med et hurtigladningssystem, der kan lade batteriet op til 80% på bare 38 minutter, hvis man benytter sig af en hurtiglader. Enyaq iV har også en imponerende ydeevne og acceleration, især i de større motorvarianter. Enyaq iV er en meget velbygget bil, der er lavet af solide materialer af høj kvalitet. Bilen er også udstyret med avanceret sikkerhedsteknologi, herunder driver assistance-systemer og airbags, som beskytter passagererne i tilfælde af en kollision. Skoda Enyaq iV er en spændende ny elbil, der tilbyder imponerende ydeevne, avanceret teknologi og rummelig komfort til en konkurrencedygtig pris.

Generelt
Skoda
Enyaq iV (2020)
bil
Dansk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Skoda Enyaq iV (2020) under.

Hvordan konverterer jeg miles til kilometer?

1 miles er lig med 1.609344 kilometer og 1 kilometer er 0.62137119 miles.

Hvor kan jeg finde mit Skoda køretøjsidentifikationsnummer?

Placeringen af køretøjsidentifikationsnummer på biler er forskellig fra mærke og biltype. Koden kan stemples på bilens ramme eller monteres på en plade. Det er bedst at se manualen til Skoda Enyaq iV (2020) for den nøjagtige placering af køretøjsidentifikationsnummeret.

Hvad er et køretøjsidentifikationsnummer?

Køretøjsidentifikationsnummeret på en bil er et identifikationsnummer, der er unikt for hver bil. Forkortelsen VIN står derfor for køretøjsidentifikationsnummer.

Hvornår behøver min Skoda vedligeholdelse?

Regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig for alle biler. Hvor ofte bilen har brug for vedligeholdelse, og hvad der nøjagtigt skal gøres, findes i vedligeholdelsesinstruktionerne. Ved større periodisk service skal dette generelt ske hvert andet år eller efter 30.000 kilometer.

Hvornår skal jeg skifte bremsevæske på min Skoda?

Det anbefales at udskifte bremsevæske hvert andet år.

Hvad er forskellen mellem E10 og E5 benzin?

E10-benzin består af højst ti procent ethanol, mens E5-benzin har et ethanol-indhold på mindre end fem procent. Som et resultat er mængden af benzin med E10 benzin lavere end med E5 benzin, hvilket gør den mindre miljøskadelig.

En eller flere døre vil ikke åbne indefra. Hvad kan jeg gøre?

Låsen er sandsynligvis indstillet til børnesikkerhedslås, så den kan ikke åbnes indefra. Hvordan man deaktiverer børnesikkerhedslåsen er forskellig efter mærke og type.

Min bilradio tænder ikke, hvad nu?

Hvis din bilradio ikke vil tænde, modtager den ikke strøm. Kontroller, at den røde ledning er forbundet til kontaktstrømforsyningen og den gule ledning til den konstante strømforsyning.

Er brugsanvisningen til Skoda Enyaq iV (2020) tilgængelig på Dansk?

Ja, brugsanvisningen til Skoda Enyaq iV (2020) er tilgængelig på Dansk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater