Powertraveller Powermonkey Extreme

Powertraveller Powermonkey Extreme manual

(1)
Powertraveller Powermonkey Extreme

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Powertraveller Powermonkey Extreme eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Powertraveller Powermonkey Extreme ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Powertraveller Powermonkey Extreme her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Nødopladere og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 8. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engelsk. Har du et spørgsmål om Powertraveller Powermonkey Extreme eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Powertraveller Powermonkey Extreme specifikationer

Generelt
Mærke Powertraveller
Model Powermonkey Extreme
Produkt Nødoplader
EAN 5060176982536
Sprog Engelsk
Filtype PDF
Design
Oplader, kompabilitet Mobile phone/Smartphone, Tablet, MP3/MP4, GPS, E-book reader
Farve på produkt Grå
Godkendelse CE, FC, RoHS
Strømstyring
Strømbeskyttelsesfunktioner Overload, Short circuit
Udgangsspænding 5
Porte & Grænseflader
Antal USB-porte 1
Præstation
Batteriteknologi Lithium polymer (LiPo)
Batterikapacitet 700
Vægt & størrelser
Vægt 460

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2020 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere