Panasonic WH-MDC09J3E5 manual

Panasonic WH-MDC09J3E5
8.7 · 8
PDF manual
 · 116 sider
Dansk
manualPanasonic WH-MDC09J3E5

Se manualen til Panasonic WH-MDC09J3E5 her gratis. Denne vejledning hører under kategorien klimaanlæg og er blevet bedømt af 8 personer med et gennemsnit på en 8.7. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Dansk, Engelsk. Har du et spørgsmål om Panasonic WH-MDC09J3E5 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Panasonic og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Panasonic ejere, at give dig et godt svar.

stine • 15-10-2021Ingen kommentarer

hvordan sætter jeg vand temp til 65 grader, på en Panasonic WH-MDC09J3ES 9 KW

Besvar dette spørgsmål
Lorenz Johannes Jensen • 17-5-2023Ingen kommentarer

Hvor finder jeg vand-filteret. Den skal renses efter installation

Besvar dette spørgsmål
Harry jessen • 3-5-2023Ingen kommentarer

Center afstand på ben model wh mdco9j3e5

Besvar dette spørgsmål
Lisbeth Bjørn • 17-12-2022Ingen kommentarer

Hvorfor bipper min luft til luft varmepumpe?

Besvar dette spørgsmål
JENS ALBERS • 1-9-2022Ingen kommentarer

BRUGERVEJLEDNING +WH-UDO3HE5

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 5

Panasonic WH-MDC09J3E5 er et klimaanlæg, som er designet til at køle og varme et rum på op til 25 kvadratmeter effektivt. Med en kølekapacitet på 2,5 KW og en varmekapacitet på 3,2 KW er dette klimaanlæg velegnet til både sommer og vinter. WH-MDC09J3E5 leverer også en høj luftstrøm på op til 8,4 m3/min og opretholder en behagelig temperatur i rummet med en justerbar indstilling fra 16 til 30 grader Celsius. Dette Panasonic klimaanlæg er udstyret med en aktiv luftrensningsteknologi, som filtrerer skadelige stoffer og lugte, såsom støv, bakterier og mug. Med en søvnfunktion kan klimaanlægget også nedsætte støjniveauet om natten og bevare en konstant og behagelig temperatur. WH-MDC09J3E5 er designet med energibesparende teknologi - det har en energieffektivitetsgrad (EER) på 3,62 og en særlig indstilling for at reducere elektricitetsforbruget. Den udendørs enhed er ligeledes udstyret med en "Quiet Mode", som reducerer støjniveauet, så den ikke forstyrrer. Der medfølger også en fjernbetjening, som giver brugeren mulighed for at styre temperaturen og indstillingerne nemt. Dette klimaanlæg fra Panasonic er en pålidelig og holdbar enhed, som er nem at installere. WH-MDC09J3E5 er en økonomisk og effektiv måde at regulere temperaturen i et stort rum på.

Generelt
Panasonic
WH-MDC09J3E5
klimaanlæg
Dansk, Engelsk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Panasonic WH-MDC09J3E5 under.

Hvad betyder BTU?

BTU står for British Thermal Unit og er en enhed til visning af kølekapacitet.

Hvad betyder R-410A?

R-410A er et kølemiddel, der bruges i maskiner, der afkøles til nul grader celsius.

Hvor ofte skal jeg rengøre mit filter på min Panasonic aircondition?

Jo renere filtre er, jo bedre luftkvalitet. Derfor anbefales det at rengøre filtrene på dit Panasonic aircondition mindst fire gange om året.

Er brugsanvisningen til Panasonic WH-MDC09J3E5 tilgængelig på Dansk?

Ja, brugsanvisningen til Panasonic WH-MDC09J3E5 er tilgængelig på Dansk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater