Panasonic Lumix DMC-ZS1

Panasonic Lumix DMC-ZS1 manual

(1)
 • Dolby AVCHD Lite ،VIERA Link ،HDMI ﻪﺑ ﻁﻮﺑﺮﻣ یﺎﻫ ﺖﻣﻼﻋ ﺕﺎﺤﻴﺿﻮﺗ ﻡﺎﻤﺗ
  .ﺪﻨﺷﺎﺑ ﯽﻣ DMC-TZ7/DMC-ZS3 ﻝﺪﻣ ﻪﺑ ﻁﻮﺑﺮﻣ ﺎﻬﻨﺗ
  VQT2C14-1
  ﺎﻤﻨﻫﺍﺭ ﻪﭽﺑﺎﺘﻛ
  ﻪﺘﻓﺮﺸﻴﭘ یﺎﻬﻴﮔﮋﻳﻭ یﺍﺮﺑ
  ﻝﺎﺘﻴﺠﻳﺩ ﻦﻴﺑﺭﻭﺩ
  ﻝﺪﻣ ﻩﺭﺎﻤﺷ
  DMC-TZ7/DMC-ZS3
  DMC-TZ6/DMC-ZS1
  .ﺪﻴﻳﺎﻤﻧ ﻪﻌﻟﺎﻄﻣ ﺖﻗﺩ ﻪﺑ ﺍﺭ ﺎﻤﻨﻫﺍﺭ ﻪﭽﺑﺎﺘﻛ ﻦﻳﺍ ،ﻩﺩﺎﻔﺘﺳﺍ ﺯﺍ ﻞﺒﻗ
  ﺎﻔﻄﻟ
Panasonic Lumix DMC-ZS1

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Panasonic Lumix DMC-ZS1 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Panasonic Lumix DMC-ZS1 ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Panasonic Lumix DMC-ZS1 her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Digitale kameraer og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 9.6. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Deens. Har du et spørgsmål om Panasonic Lumix DMC-ZS1 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Panasonic Lumix DMC-ZS1 specifikationer

Generelt
Mærke Panasonic
Model Lumix DMC-ZS1
Produkt Digitalkamera
Sprog Deens
Filtype PDF

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du de hyppigst stillede spørgsmål om Panasonic Lumix DMC-ZS1.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere