Panasonic Lumix DMC-LX7

Panasonic Lumix DMC-LX7 manual

(3)
 • VQT4J24
  M0712KZ0
  Betjeningsvejledning
  til avancerede funktioner
  Digitalkamera
  Model nr. DMC-LX7
  Gennemlæs venligst disse vejledninger omhyggeligt inden brug.
Panasonic Lumix DMC-LX7

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 1

Har du et spørgsmål om Panasonic Lumix DMC-LX7 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Panasonic Lumix DMC-LX7 ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Trine Frederikke Roed, 27-4-2019 11:50:16 Ingen kommentarer

Hej! Jeg har et lumix xl7 som jeg bruger til video optagelser til brug for bedømmelse af egen undervisning, men kameraet slukker efter 29.59 min unanset hvordan heg indstiller opløsning osv. Har købt større memory card uden det gav noget resultat. Er det virkelig ikk muligt at filme en time ca sammenhængende? Evt hvordan, på forhånd tak!

Besvar dette spørgsmål

Se manualen til Panasonic Lumix DMC-LX7 her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Digitale kameraer og er blevet bedømt af 3 personer med et gennemsnit på en 9.3. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Deens. Har du et spørgsmål om Panasonic Lumix DMC-LX7 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Panasonic Lumix DMC-LX7 specifikationer

Generelt
Mærke Panasonic
Model Lumix DMC-LX7
Produkt Digitalkamera
EAN 5025232681655, 5025232681730
Sprog Deens
Filtype PDF

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du de hyppigst stillede spørgsmål om Panasonic Lumix DMC-LX7.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere