Nik Software Complete Collection

Nik Software Complete Collection manual

(1)
  • Professional Photographic Tools
    Quick Start Guide
Nik Software Complete Collection

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Nik Software Complete Collection eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Nik Software Complete Collection ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Nik Software Complete Collection her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Foto/video software og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 8.2. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engels. Har du et spørgsmål om Nik Software Complete Collection eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Nik Software Complete Collection specifikationer

Generelt
Mærke Nik Software
Model Complete Collection
Produkt Foto/video software
EAN 899164001998
Sprog Engels
Filtype PDF
null
Systemkrav
Minimum RAM 2048 MB
Minimum processor AMD/Intel
Minimum systemkrav Adobe Photoshop CS 3, CS 5\nAdobe Photoshop Elements 8, 10\nAdobe Photoshop Lightroom 2.3, 4.0+\nApple Aperture 2.1, 3.0+
Kompatible operativsystemer Windows XP SP3; Windows Vista; Windows 7\nMac OS 10.5.8, 10.7
Mac kompabilitet Ja
Anbefalet RAM 4096 MB
Understøttede Windows-operativsystemer Ja
Understøttede Mac-operativsystemer Ja
Licens
Softwaretype Kasse
Sprogversion DEU,ENG,ESP,FRE,ITA
Antal licenser 1 licens(er)
Licenstype Fuld
Antal år - År

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere