Miele W1 WMB120 manual

Miele W1 WMB120
8.5 · 64
PDF manual
 · 84 sider
Engelsk
manualMiele W1 WMB120

Se manualen til Miele W1 WMB120 her gratis. Denne vejledning hører under kategorien vaskemaskiner og er blevet bedømt af 64 personer med et gennemsnit på en 8.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engelsk. Har du et spørgsmål om Miele W1 WMB120 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Miele og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Miele ejere, at give dig et godt svar.

Vibeke Lund-Hansen • 2-2-20213 kommentarer

Kære Miele. Der er et rødt kors i displayet på min Miele W1 classic eco. Hvad gør jeg?

Karin • 26-12-2021

maskinen skriver F 138 hvad gør jeg?

Lene Rembøl • 21-2-2022

Kære MieleJeg har en Miele w1classic eco. Vaskemaskine•Maskinen er købt 23/10 2019.Jeg fik første gang en F 138 fejlkode oktober 2021. Fik repareretproblemet af en Miele mand.Nu har jeg igen fået en fejlkode F138Nu er jeg ved at være godt træt af min Miele vaskemaskine.Hvad har I tænkt jer at gøre ved det.M.v.h. Lene Rembøl

litten nielsen • 11-11-2022

har lige talt m miele - det betyder maskinen trænger til rengøring ;)

Besvar dette spørgsmål
Marianne Sørensen • 29-9-20211 kommentar

Kære Miele. Der er et rødt kors i displayet på min Miele W1 classic eco. Hvad gør jeg?

Helle Madsen • 25-7-2023

Min viser også et rødt kors i displayet, hvad er der galt

Besvar dette spørgsmål
Marianne Sørensen • 28-1-20223 kommentarer

Jeg har en Miele W1 Classic Eco. Jeg starte et program og stoppede med det samme for at lægge det sidste ind. Nu kan jeg ikke starte det valgte vaskeprogram igen. Displayet viser hele tiden -0- og siger 1400 og 60, og jeg kan ikke gøre noget for at ændre det. Hvad gør jeg?

Susanne Kragh • 27-3-2022

Jeg vil også gerne have svaret, da jeg har samme problem.

Karin Lorentzen • 28-5-2022

Jeg har en Miele W1 Excellence og stoppede også et program med det samme for at lægge en ekstra bluse ind. Nu står den og laver vente signal på at jeg må åbne lågen. Hjælper ikke at dreje op på 0 og tilbage. Det er som om man ikke kan nulstille maskinen, hvilket er meget uhensigtsmæssigt. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre.

Åsa • 22-12-2022

Jeg har samme problem og vil gerne vide hvad man skal gøre??? Kan man ikke nulstille maskinen?

Besvar dette spørgsmål
Christian Kock • 19-6-20211 kommentar

Kære Mieleet barn har drejet på programvælgeren på vores Miele W1 Classic Eco, og nu kan vi ikke få adgang til at vælge det vaskeprogram vi vil. Displayet viser hele tiden -0- og siger 1400 og 60, og vi kan ikke gøre noget for at ændre det. Barnet har ikke gjort andet end at dreje på programvælgeren. Hvad gør vi?

John • 28-12-2021

Displayet viser : - 0 - , vi kan ikke starte maskinen ?

Besvar dette spørgsmål
Marianne Sørensen • 28-1-2022Ingen kommentarer

Hvorfor kan man ikke se jeres svar på brugernes spørgsmål på denne side, det er jo tit de samme spørgsmål som stilles?

Besvar dette spørgsmål
Marianne Sørensen • 16-12-2022Ingen kommentarer

Kære Miele. Der er et rødt kors i displayet på min Miele W1 classic eco. Hvad gør jeg? Hvorfor kan man ikke se jeres svar på siden?

Besvar dette spørgsmål
Inga Nielsen • 21-12-2020Ingen kommentarer

Maskinen vil ikke pumpe vand ud men står bare og brummer. Kan ikke åbne maskinen og se modelnr. men der står Miele W1 udenpå. Har i et bud på hvad der er galt?

Besvar dette spørgsmål
PeterN • 29-9-2022Ingen kommentarer

Udskyd start ?

Besvar dette spørgsmål
Niels Andersen • 7-4-2022Ingen kommentarer

Maskinen er låst den viser hængelås

Besvar dette spørgsmål
Jørgen Sellebjerg • 11-9-2023Ingen kommentarer

Jeg skal starte en vask - bomuld 60g.Den skriver Velkommen - går videre så der står bomuld 60 g etc. MEN - når jeg trykker på start, sker der sbsolut ingenting?Vh JS

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 39

Miele W1 WMB120 er en vaskemaskine, der tilbyder pålidelig tøjvask af høj kvalitet. Den er velbygget og slidstærk, hvilket sikrer langvarig brug. Maskinen er konstrueret med holdbare materialer, der sikrer pålidelig ydeevne over tid. Miele W1 WMB120 har et rummeligt tromlevolumen, der giver mulighed for vask af store mængder tøj ad gangen. Denne kapacitet er ideel til familier eller personer, der har brug for at vaske meget tøj på én gang. Vaskemaskinen har også et banebrydende vaskesystem, der sikrer en effektiv og skånsom rengøring af tøjet. Den avancerede teknologi sikrer, at tøjet vaskes grundigt, samtidig med at det beskyttes mod skader. Miele W1 WMB120 har desuden energibesparende egenskaber, der hjælper med at reducere strømforbruget. Dette gør det ikke kun mere miljøvenligt, men bidrager også til lavere energiomkostninger på lang sigt. Vaskemaskinen tilbyder også en bred vifte af programmer og funktioner, der passer til forskellige behov og tøjtyper. Det giver brugeren fleksibilitet til at opnå de bedste resultater for deres specifikke vaskerutiner. Alt i alt er Miele W1 WMB120 en pålidelig og holdbar vaskemaskine, der tilbyder effektiv tøjvask og fleksibilitet til brugeren. Med dens avancerede teknologi og energibesparende egenskaber er den et fremragende valg for dem, der ønsker kvalitet og pålidelighed i deres vaskerutiner.

Generelt
Miele
W1 WMB120
vaskemaskine
Engelsk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Miele W1 WMB120 under.

Hvilken temperatur skal jeg bruge til mit vasketøj?

Vaskemærket på dit tøj viser den anbefalede vasketemperatur.

Skal jeg bruge en blødgøringsmiddel/kalkrens til min vaskemaskine?

Det er ikke nødvendigt at bruge blødgøringsmiddel/kalkrens. Kalk kan forhindres ved at begrænse vask ved høje temperaturer og bruge den anbefalede mængde vaskemiddel pr. vask.

Hvordan kan jeg forhindre, at min vaskemaskine komer til at lugte?

Ubehagelige lugte kan undgås ved lejlighedsvis at vaske ved 60 grader og bruge den anbefalede mængde vaskemiddel pr. vask.

Er brugsanvisningen til Miele W1 WMB120 tilgængelig på Dansk?

Desværre har vi ikke brugsanvisningen til Miele W1 WMB120 tilgængelig på Dansk. Denne brugsanvisning er tilgængelig på Engelsk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater