Lego Tractor

Lego Tractor manual

(1)
Lego Tractor

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Lego Tractor eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Lego Tractor ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Lego Tractor her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Legetøj og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Universeel. Har du et spørgsmål om Lego Tractor eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Lego Tractor specifikationer

Generelt
Mærke Lego
Model Tractor
Produkt Legetøj
EAN 5702014600737
Sprog Universeel
Filtype PDF
Vægt & størrelser
Dybde 150 mm
Funktioner
Anbefalet alder (min.) 5 År
Anbefalet alder (maks) 12 År
Materiale Plast
Farve på produkt Flerfarvet
Anbefalet køn Dreng/Pige
Anbefalet alder (min.) 5 År
Anbefalet alder (maks) 12 År
Materiale Plast
Farve på produkt Flerfarvet
Anbefalet køn Dreng/Pige

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.