Lego Skunk Attack

Lego Skunk Attack manual

(1)
  • 70107
    70107_BI.indd 1 27/02/2013 3:10 PM
Lego Skunk Attack

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Lego Skunk Attack eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Lego Skunk Attack ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Lego Skunk Attack her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Legetøj og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Universeel, Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Roemeens, Sloveens. Har du et spørgsmål om Lego Skunk Attack eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Lego Skunk Attack specifikationer

Generelt
Mærke Lego
Model Skunk Attack
Produkt Legetøj
Sprog Universeel, Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Roemeens, Sloveens
Filtype PDF
Funktioner
Antal enheder 97 stk
Anbefalet alder (min.) 6 År
Anbefalet alder (maks) 12 År
Materiale Plast
Farve på produkt Flerfarvet
Produkttype Byggesæt
Anbefalet køn Dreng/Pige
Tekniske detaljer
Bæredygtighedscertifikater Forest Stewardship Council (FSC) Mix

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere