Lego Police Dog Unit

Lego Police Dog Unit manual

(1)
  • 7285_BI.indd 17285_BI.indd 1 07/03/2011 12:25 PM07/03/2011 12:25 PM
Lego Police Dog Unit

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Lego Police Dog Unit eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Lego Police Dog Unit ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Lego Police Dog Unit her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Legetøj og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.6. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Universeel, Engels, Duits, Frans. Har du et spørgsmål om Lego Police Dog Unit eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Lego Police Dog Unit specifikationer

Generelt
Mærke Lego
Model Police Dog Unit
Produkt Legetøj
Sprog Universeel, Engels, Duits, Frans
Filtype PDF
Emballeringsdata
Pakke bredde - mm
Pakke dybde - mm
Pakke højde - mm
Pakkevægt - g
Funktioner
Anbefalet alder (min.) 5 År
Anbefalet alder (maks) 12 År
Antal enheder 96 stk
Farve på produkt Flerfarvet
Produkttype Byggesæt
Anbefalet køn Dreng/Pige
Tekniske detaljer
Bæredygtighedscertifikater Forest Stewardship Council (FSC) Mix
Sikkerhedsadvarsel
EU TSD advarsel Ikke til børn under 36 måneder

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.