Lego Medieval Market Village

Lego Medieval Market Village manual

(1)
Lego Medieval Market Village

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Lego Medieval Market Village eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Lego Medieval Market Village ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Lego Medieval Market Village her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Legetøj og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Universeel. Har du et spørgsmål om Lego Medieval Market Village eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Lego Medieval Market Village specifikationer

Generelt
Mærke Lego
Model Medieval Market Village
Produkt Legetøj
Sprog Universeel
Filtype PDF
Funktioner
Antal enheder 1602 stk
Anbefalet alder (min.) 12 År
Farve på produkt Flerfarvet
Produkttype Byggesæt
Anbefalet køn Dreng/Pige
Vægt & størrelser
Bredde (maks.) 220 mm
Højde (maks.) 190 mm
Emballeringsdata
Pakke bredde - mm
Pakke dybde - mm
Pakke højde - mm
Pakkevægt - g
Tekniske detaljer
Bæredygtighedscertifikater Forest Stewardship Council (FSC) Mix
Sikkerhedsadvarsel
EU TSD advarsel Ikke til børn under 36 måneder

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere