Lego Fire Motorcycle

Lego Fire Motorcycle manual

(1)
  • 60000_BI_Cover_3001.indd 1 12�6�25� ��6:56
    60000_BI.indd 1 26/06/2012 1:15 PM
Lego Fire Motorcycle

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Lego Fire Motorcycle eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Lego Fire Motorcycle ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Lego Fire Motorcycle her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Legetøj og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Universeel, Engels, Duits, Frans. Har du et spørgsmål om Lego Fire Motorcycle eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Lego Fire Motorcycle specifikationer

Generelt
Mærke Lego
Model Fire Motorcycle
Produkt Legetøj
Sprog Universeel, Engels, Duits, Frans
Filtype PDF
Vægt & størrelser
Bredde 60 mm
Dybde 40 mm
Højde 40 mm
Design
Antal enheder 40 stk
Anbefalet alder (min.) 5 År
Anbefalet alder (maks) 12 År
Farve på produkt Flerfarvet
Anbefalet køn Dreng/Pige

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere