Lego Fire Chief Car

Lego Fire Chief Car manual

(1)
  • 60001_BI_Cover_3003.indd 1
    6/25/12 6:54 PM
    60001_BI.indd 1 26/06/2012 1:40 PM
Lego Fire Chief Car

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Lego Fire Chief Car eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Lego Fire Chief Car ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Lego Fire Chief Car her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Legetøj og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Universeel, Engels, Duits. Har du et spørgsmål om Lego Fire Chief Car eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Lego Fire Chief Car specifikationer

Generelt
Mærke Lego
Model Fire Chief Car
Produkt Legetøj
Sprog Universeel, Engels, Duits
Filtype PDF
Vægt & størrelser
Bredde 110 mm
Dybde 50 mm
Højde 40 mm
Design
Antal enheder 80 stk
Anbefalet alder (min.) 5 År
Anbefalet alder (maks) 12 År
Farve på produkt Flerfarvet
Anbefalet køn Dreng/Pige

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere