Lego Dragon Mountain

Lego Dragon Mountain manual

(1)
  • 70403
    70403_BI.indd 1 3/4/13 1:40 PM
Lego Dragon Mountain

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Lego Dragon Mountain eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Lego Dragon Mountain ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Lego Dragon Mountain her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Legetøj og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Universeel, Engels, Duits, Frans, Nederlands. Har du et spørgsmål om Lego Dragon Mountain eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Lego Dragon Mountain specifikationer

Generelt
Mærke Lego
Model Dragon Mountain
Produkt Legetøj
Sprog Universeel, Engels, Duits, Frans, Nederlands
Filtype PDF
Funktioner
Anbefalet alder (min.) 6 År
Anbefalet alder (maks) 12 År
Farve på produkt Flerfarvet
Anbefalet køn Dreng/Pige
Anbefalet alder (min.) 6 År
Anbefalet alder (maks) 12 År
Farve på produkt Flerfarvet
Anbefalet køn Dreng/Pige
Antal enheder 376 stk
Produkttype Byggesæt
Tekniske detaljer
Bæredygtighedscertifikater Forest Stewardship Council (FSC) Mix

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.