Lego Clone Turbo Tank

Lego Clone Turbo Tank manual

(1)
Lego Clone Turbo Tank

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Lego Clone Turbo Tank eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Lego Clone Turbo Tank ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Lego Clone Turbo Tank her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Legetøj og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 8.4. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Universeel. Har du et spørgsmål om Lego Clone Turbo Tank eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Lego Clone Turbo Tank specifikationer

Generelt
Mærke Lego
Model Clone Turbo Tank
Produkt Legetøj
EAN 5702015120968
Sprog Universeel
Filtype PDF
Funktioner
Anbefalet alder (min.) 9 År
Anbefalet alder (maks) 14 År
Farve på produkt Flerfarvet
På grund af Film
Antal enheder - stk
Produkttype Byggesæt
Anbefalet køn Dreng/Pige
Emballeringsdata
Pakke bredde - mm
Pakke dybde - mm
Pakke højde - mm
Pakkevægt - g
Tekniske detaljer
Bæredygtighedscertifikater Forest Stewardship Council (FSC) Mix
Sikkerhedsadvarsel
EU TSD advarsel Ikke til børn under 36 måneder

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere