Kodak DC290 Zoom

Kodak DC290 Zoom manual

(1)
  • KODAK
    DC290 Zoom Digital Camera
    User’s Guide
    Visit Kodak on the World Wide Web at www.kodak.com
Kodak DC290 Zoom

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Kodak DC290 Zoom eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Kodak DC290 Zoom ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Kodak DC290 Zoom her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Digitale kameraer og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engels. Har du et spørgsmål om Kodak DC290 Zoom eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Kodak DC290 Zoom specifikationer

Generelt
Mærke Kodak
Model DC290 Zoom
Produkt Digitalkamera
Sprog Engels
Filtype PDF

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du de hyppigst stillede spørgsmål om Kodak DC290 Zoom.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere