KEN DW 411 T manual

7.2 · 2
PDF manual
 · 39 sider
Dansk
manualKEN DW 411 T

Brugermanual

KEN DW 411 T opvaskemaskine

KEN storkøkken a/s
Runetoften 15 - 17
Postbox 1326
8210 Århus V
Tlf. 86 24 84 00
Service: 70 10 20 91

Se manualen til KEN DW 411 T her gratis. Denne vejledning hører under kategorien opvaskemaskiner og er blevet bedømt af 2 personer med et gennemsnit på en 7.2. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Dansk. Har du et spørgsmål om KEN DW 411 T eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende KEN og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre KEN ejere, at give dig et godt svar.

Hasan • 12-4-2020Ingen kommentarer

Hei! Jeg har en ken 411 hette maskin. Jeg har fått feil koden e40 , det er nok såpe der. Det ser ut som den ikke vil suge inn såpen. Jeg klarer ikke å finne noe service i nærheten siden det er korona tilstand. Hvordan kan De være behjelpelig? Mvh Monte Rosa as...

Besvar dette spørgsmål
Jørgen Lykke • 13-4-2022Ingen kommentarer

Hvad betyder fejl 50

Besvar dette spørgsmål
Svitlana Makedon • 2-11-2022Ingen kommentarer

Fejl ved hætte #65 hvad er det?

Besvar dette spørgsmål
Alex Kirkegaard • 23-7-2021Ingen kommentarer

Jeg står med Ken som ikke vil løfte hætte fejl 38 den siger jeg skal rengøre nivue censor men kan ikke få hætten op

Besvar dette spørgsmål
eddie • 31-8-2022Ingen kommentarer

hej min opvaske maskine kan ikke skylle

Besvar dette spørgsmål
diana gyldenløve • 1-2-2023Ingen kommentarer

Min maskine viser kode 91 hvad betyder det ? Mvh Diana

Besvar dette spørgsmål
Åse johansen • 10-12-2022Ingen kommentarer

Maskinen viser fejl 88

Besvar dette spørgsmål
Tor Moen • 16-4-2022Ingen kommentarer

Hette blokkert. #86Finner ikke feilen.

Besvar dette spørgsmål
Jonas • 11-11-2021Ingen kommentarer

Jeg får fejl 37 hvad betyder det ?

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 9

KEN DW 411 T er en opvaskemaskine, der er egnet til brug i hjemmet. Den giver mulighed for en effektiv og hurtig vask af opvasken, uden at det er nødvendigt at gøre det manuelt. Maskinen har en god størrelse og kapacitet, der kan rumme en stor mængde opvask. Den er designet med forskellige programmer, der er tilpasset forskellige opvasketyper og intensiteter. Derudover kommer den med forskellige funktioner, såsom forsinket start og automatisk vandvarme, der kan hjælpe dig med at spare på strømmen og give en mere præcis vask. KEN DW 411 T er let at anvende og betjene på grund af dens enkle og intuitivt design. Det har også et flot udseende, der vil se godt ud i enhver køkkenindretning. Maskinens konstruktion og kvalitet sikrer, at den vil vare i lang tid og modstå brug i hverdagen. KEN DW 411 T er den ideelle løsning til folk, der ønsker at spare tid og kræfter på at vaske opvasken, og som ønsker en pålidelig, veldesignet maskine i deres hjem.

Generelt
KEN
DW 411 T
opvaskemaskine
Dansk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her KEN DW 411 T under.

Hvad kan jeg gør ved en ildelugtende opvaskemaskine?

Med en ildelugtende opvaskemaskine kan du gøre følgende: - Rengør filtrene - Rengør sprøjtearmene - Rengør dørgummierne - Gennemfør et varmt vaskeprogram - Rengør den tomme maskine med opvaskemiddel

Skal jeg først skylle beskidte tallerkener?

Det anbefales ikke at skylle beskidte tallerkener, før de anbringes i opvaskemaskinen. For maskinens livscyklus er det bedre at lægge beskidte tallerkener i opvaskemaskinen. Fedt på de beskidte tallerkener er smøringen til pumpen i maskinen.

Hvor meget opvaskemiddel skal jeg bruge?

Den gennemsnitlige anvendte mængde er omkring 25 gram opvaskemiddel. Det anbefales at følge instruktionerne på emballagen.

Hvordan kan jeg genopfylde blødgøringssalt i min opvaskemaskine?

Hver opvaskemaskine har et separat rum til blødgøringssalt. Det åbnes, når du drejer på knappen til rummet. Blødgøringssaltet kan derefter hældes i rummet ved hjælp af en tragt.

Er brugsanvisningen til KEN DW 411 T tilgængelig på Dansk?

Ja, brugsanvisningen til KEN DW 411 T er tilgængelig på Dansk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater