JYSK Havhusene manual

JYSK Havhusene
8.3 · 1
PDF manual
 · 26 sider
Dansk
manualJYSK Havhusene

Se manualen til JYSK Havhusene her gratis. Denne vejledning hører under kategorien senge og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 8.3. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Dansk, Engelsk. Har du et spørgsmål om JYSK Havhusene eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende JYSK og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre JYSK ejere, at give dig et godt svar.

Maria • 18-10-2022Ingen kommentarer

Er det muligt at spejlvende sengen så huset er til Venstre og trappen til højre?

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 1

Sengen JYSK Havhusene er en dobbeltseng med en bredde på 140 cm og en længde på 200 cm. Sengens ramme er fremstillet af Massiv fyr, som giver en solid struktur til sengen og sikrer langvarig brug. Sengens ben er også lavet af fyrretræ, som giver yderligere stabilitet til sengen. Sengen har en bæreevne på 360 kg. JYSK Havhusene sengen har en lamelbund, som er konstrueret af trælameller, der er fastgjort til et bånd med en affjedringseffekt. Denne konstruktion sikrer en jævn og behagelig støtte til hele kroppen. Sengen er betrukket med mørkeblåt stof og har små, mørke træknapper på hovedgærdet og fodenden. Sengen leveres uden madras, men er designet til at passe til en standard dobbeltmadras på 140 × 200 cm. JYSK Havhusene sengen adskiller sig fra andre senge ved sin unikke design, som passer til en moderne, maritim indretning. Sengen har også den fordel, at den kan bære mere vægt end andre senge i samme størrelse, hvilket kan være et afgørende parameter for nogle kunder.

Generelt
JYSK
Havhusene
seng
Dansk, Engelsk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her JYSK Havhusene under.

Er brugsanvisningen til JYSK Havhusene tilgængelig på Dansk?

Ja, brugsanvisningen til JYSK Havhusene er tilgængelig på Dansk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater