Ikea MEDELSTOR manual

Ikea MEDELSTOR
7.7 · 25
PDF manual
 · 20 sider
Dansk
manualIkea MEDELSTOR
FAKTUM
HJÄLPSAM
MedeLSTor

Se manualen til Ikea MEDELSTOR her gratis. Denne vejledning hører under kategorien opvaskemaskiner og er blevet bedømt af 25 personer med et gennemsnit på en 7.7. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Dansk, Engelsk. Har du et spørgsmål om Ikea MEDELSTOR eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Ikea og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Ikea ejere, at give dig et godt svar.

Kajsa • 20-3-2021Ingen kommentarer

Skal jeg skrue delen under filterne på bunden løs, da maskinen ikke tager vand ind og viser fejlkode 10, og jeg ønsker at rense indløbet?

Skal jeg skrue delen under filterne på bunden løs, da maskinen ikke tager vand ind og viser fejlkode 10, og jeg ønsker at ren...
Se billede
Denne meddelelse er automatisk oversat
Besvar dette spørgsmål
Joakim Agild • 24-9-2020Ingen kommentarer

Hej, jeg kan ikke få min opvaskemaskine til at virke. Jeg har prøvet at trykke på "reset", men det virker stadig ikke. Til sidst begynder den at bippe, og lampen til venstre for uret blinker. Jeg har prøvet at slukke og tænde maskinen, og jeg har også prøvet at slukke og tænde strømmen i lejligheden, men intet synes at hjælpe. Ved du, hvad problemet kunne være?

Hej, jeg kan ikke få min opvaskemaskine til at virke. Jeg har prøvet at trykke på "reset", men det virker stadig ikke. Til si...
Se billede
Denne meddelelse er automatisk oversat
Besvar dette spørgsmål
ida • 20-5-2022Ingen kommentarer

Jeg har en rød knap med en stjerne indeni, der lyser. Jeg kan ikke finde tegnet i manualen. Hvad betyder det mon?

Jeg har en rød knap med en stjerne indeni, der lyser. Jeg kan ikke finde tegnet i manualen. Hvad betyder det mon?
Se billede
Besvar dette spørgsmål
Freja • 19-1-2021Ingen kommentarer

Jeg har et rødt symbol jeg ikke kan finde i manualen eller på nettet. Ligner kurve plus advarselstegn

Besvar dette spørgsmål
Mille Kalsmose • 7-11-2021Ingen kommentarer

Jeg har et rødt symbol jeg ikke kan finde i manualen eller på nettet. Ligner kurve plus advarselstegn

Besvar dette spørgsmål
rie Sørensen • 12-6-2023Ingen kommentarer

rød lampe ved siden af tid. Hvad betyder den?

Besvar dette spørgsmål
Jesper • 13-3-2022Ingen kommentarer

IKEA medelstor opvaskemaskine - er der en pumpefunktionen? Der ophober sig pludselig vand i bunden, som ikke løber væk

Besvar dette spørgsmål
Finn Hansen • 13-8-2023Ingen kommentarer

rød lampe ved siden af tid. Hvad betyder den?Hvor finder man brugervejledning?

Besvar dette spørgsmål
Birgit • 8-5-2023Ingen kommentarer

Hvor finder jeg instruktion til brugen af maskinen. IKKE opstillingsvejledning, den kan jeg godt finde.

Besvar dette spørgsmål
Per Yde • 1-4-2023Ingen kommentarer

MEDELSTOR opvaskemaskine er 4 år gammel. Har fungeret fint. Men nu drypper det ud med vand på gulvet når maskinen kører/bruges. Nogen tips eller råd

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 17

Ikea MEDELSTOR opvaskemaskinen er en integreret opvaskemaskine, der kan installeres i dit køkken. Den har en kapacitet til at tage op til 13 standard kuverter med plads til tallerkener, glas, bestik og mere. Den er udstyret med fem forskellige vask programmer, herunder en intensiv og en økonomisk tilstand, som giver dig mulighed for at vælge den, som passer til din opvask. Maskinen har også en forsinket start-indstilling, så du kan indstille tiden, hvor maskinen skal starte og dermed maksimere dens effektivitet og energiforbrug. MEDELSTOR opvaskemaskinen er designet med lavt støjniveau, som vil medføre færre forstyrrelser i dit hjem. Maskinen opfylder også de højeste sikkerhedskrav og er godkendt med energiklasse A++. Dette betyder, at den bruger mindre energi og kan spare dig penge på din elregning. Opvaskemaskinen har et moderne og stilfuldt design, der passer godt ind i alle køkkener. Denne opvaskemaskine er en pålidelig og holdbar løsning til at vaske op, og du kan være sikker på, at dine tallerkener hurtigt og nemt vil blive renset. Den er let at bruge, og dens forskellige programmer og smarte funktioner gør den unik og tilpasset til dine individuelle behov. Ikea MEDELSTOR opvaskemaskiner gør livet lidt lettere og mere praktisk, og du vil snart opdage, hvor meget tid og energi du sparer ved at have en.

Generelt
Ikea
MEDELSTOR
opvaskemaskine
Dansk, Engelsk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Ikea MEDELSTOR under.

Hvad kan jeg gør ved en ildelugtende opvaskemaskine?

Med en ildelugtende opvaskemaskine kan du gøre følgende: - Rengør filtrene - Rengør sprøjtearmene - Rengør dørgummierne - Gennemfør et varmt vaskeprogram - Rengør den tomme maskine med opvaskemiddel

Skal jeg først skylle beskidte tallerkener?

Det anbefales ikke at skylle beskidte tallerkener, før de anbringes i opvaskemaskinen. For maskinens livscyklus er det bedre at lægge beskidte tallerkener i opvaskemaskinen. Fedt på de beskidte tallerkener er smøringen til pumpen i maskinen.

Hvor meget opvaskemiddel skal jeg bruge?

Den gennemsnitlige anvendte mængde er omkring 25 gram opvaskemiddel. Det anbefales at følge instruktionerne på emballagen.

Hvordan kan jeg genopfylde blødgøringssalt i min opvaskemaskine?

Hver opvaskemaskine har et separat rum til blødgøringssalt. Det åbnes, når du drejer på knappen til rummet. Blødgøringssaltet kan derefter hældes i rummet ved hjælp af en tragt.

Er brugsanvisningen til Ikea MEDELSTOR tilgængelig på Dansk?

Ja, brugsanvisningen til Ikea MEDELSTOR er tilgængelig på Dansk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater