Hoover H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S manual

Hoover H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S
8.6 · 105
PDF manual
 · 108 sider
Dansk
manualHoover H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S

DA

SV

FI

NO

Se manualen til Hoover H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S her gratis. Denne vejledning hører under kategorien vaskemaskiner og er blevet bedømt af 105 personer med et gennemsnit på en 8.6. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Dansk. Har du et spørgsmål om Hoover H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Hoover og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Hoover ejere, at give dig et godt svar.

Mads Henrik Møller Olesen • 4-3-2021Ingen kommentarer

har lige fået den i dag og ser fin ud- har fået den på wi-fi. - fik den også på dansk menu, men det forsvandt desværre igen, hvordan ændre jeg sprog til dansk og låser det.

Besvar dette spørgsmål
Four Fabienne • 29-12-2021Ingen kommentarer

Kan jeg få brugsanvisningen til vaskemaskinen Hoover H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S på dansk? Jeg synes ikke det er normalt at skulle købe det oveni. Men hvad er det? Det er skandaløst, og hvis jeg bliver nødt til at betale, vil jeg give jer en meget negativ anmeldelse. Jeg er meget vred.

Denne meddelelse er automatisk oversat
Besvar dette spørgsmål
Finn Rasmussen • 14-6-2021Ingen kommentarer

Jeg har en model med automatisk sæbe- og skyllemiddeldosering. Hvordan kan jeg slå skyllemiddel fra f.eks. ved vask af håndklæder?

Besvar dette spørgsmål
Lene Skov Rasmussen • 26-11-2021Ingen kommentarer

Hvordan åbner jeg ned til rense filteret? Den runde i bunden ?

Besvar dette spørgsmål
Jena Fornitz • 16-8-2022Ingen kommentarer

hvordan ændre man menuen til dansk

Besvar dette spørgsmål
mogens camillus riise • 6-9-2022Ingen kommentarer

en dansk manual, tak

Besvar dette spørgsmål
Lis Kreilgaard • 24-4-2023Ingen kommentarer

Kan man ikke ændre sproget til dansk uden den er wi-fi.Jeg kan ikke få den til at fine mit wi-fi

Besvar dette spørgsmål
Jeanette • 26-3-2022Ingen kommentarer

Maskinen tager ikke al sæben med fra sæbeskuffen. Der ligger altid noget tilbage også den antikalktablet, jeg kommer i? Jeg har den model der hedder HWP610AMBC1-S.

Besvar dette spørgsmål
Birgit Hviid • 5-6-2023Ingen kommentarer

Hvorfor tager den ikke skyllemiddel ind??

Besvar dette spørgsmål
Bruno Gross • 21-5-2023Ingen kommentarer

Tager ikke skyllemiddel ind .Hvad kan problemet være

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 20

Hoover H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S er en vaskemaskine med en vaskkapacitet på 10 kg, hvilket er passende til en større husholdning. Maskinen er udstyret med forskellige programmer, såsom bomuld, syntetisk og uld, som sikrer, at tøjet bliver vasket grundigt og skånsomt. Derudover har den også en række smarte funktioner, såsom startforsinkelse og resttidsindikator, som kan gøre tøjvasken mere bekvem og fleksibel. H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S har et energieffektivitetsklasse på A+++, hvilket er med til at reducere energiforbruget og dermed også energiomkostningerne. Maskinen er også udstyret med en funktion til at justere mængden af vand, hvilket yderligere kan spare på vandregningen. Designet er enkelt og stilfuldt og kommer i farven sort, som passer godt ind i de fleste hjem. Alt i alt er Hoover H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S en vaskemaskine med en passende vaskkapacitet, forskellige nyttige programmer og smarte funktioner, som kan gøre tøjvasken mere bekvem og fleksibel. Maskinen har også en høj energieffektivitet, som kan spare på både energi- og vandregningen.

Generelt
Hoover
H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S
vaskemaskine
Dansk
Brugermanual (PDF), Datablad (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Hoover H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S under.

Hvilken temperatur skal jeg bruge til mit vasketøj?

Vaskemærket på dit tøj viser den anbefalede vasketemperatur.

Skal jeg bruge en blødgøringsmiddel/kalkrens til min vaskemaskine?

Det er ikke nødvendigt at bruge blødgøringsmiddel/kalkrens. Kalk kan forhindres ved at begrænse vask ved høje temperaturer og bruge den anbefalede mængde vaskemiddel pr. vask.

Hvordan kan jeg forhindre, at min vaskemaskine komer til at lugte?

Ubehagelige lugte kan undgås ved lejlighedsvis at vaske ved 60 grader og bruge den anbefalede mængde vaskemiddel pr. vask.

Er brugsanvisningen til Hoover H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S tilgængelig på Dansk?

Ja, brugsanvisningen til Hoover H-WASH 500 HWP 610AMBC/1-S er tilgængelig på Dansk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater