Hama SCD 611L

Hama SCD 611L manual

(1)
Hama SCD 611L

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Hama SCD 611L eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Hama SCD 611L ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Hama SCD 611L her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Papir fliskværne og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engels, Frans, Italiaans, Zweeds, Tsjechisch, Hongaars. Har du et spørgsmål om Hama SCD 611L eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Hama SCD 611L specifikationer

Generelt
Mærke Hama
Model SCD 611L
Produkt Papir fliskværn
Sprog Engels, Frans, Italiaans, Zweeds, Tsjechisch, Hongaars
Filtype PDF
Andre funktioner
Dimensioner (BxDxH) 144 x 278 x 312 mm
Effektkrav 220 - 240
Funktioner
Makulering af papir Ja
Makulering af papir Ja
Makuleringstype Stribe makulering
Støjniveau 75 dB
Autostop ved fastklemning Ja
Makuleringshastighed 1700 mm/min
Kurv volumen 11 L

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere