GBS All For You

GBS All For You manual

(3)
GBS All For You

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om GBS All For You eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre GBS All For You ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til GBS All For You her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Fjernbetjeninger og er blevet bedømt af 3 personer med et gennemsnit på en 8.6. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds, Portugees, Pools, Russisch, Roemeens, Grieks, Hongaars, Kroatisch. Har du et spørgsmål om GBS All For You eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

GBS All For You specifikationer

Generelt
Mærke GBS
Model All For You
Produkt Fjernbetjening
EAN 8028626825045
Sprog Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds, Portugees, Pools, Russisch, Roemeens, Grieks, Hongaars, Kroatisch
Filtype PDF
Præstation
Antal understøttede enheder 4
Maks. rækkevidde - m
Tekst-tv-funktioner Ja
Design
Grænseflade -
Farve på produkt Black,Silver
Fjernbetjening korrekt brug SAT,TV,VCR
Indgangstype Tryk på knapper
Antal knapper 45
Display
Indbygget skærm Nej
Vægt & størrelser
Vægt - g
Batteri
Genopladelig Nej
Batteriteknologi -
Batteritype AAA
Emballeringsdata
Pakketype Blister

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du de hyppigst stillede spørgsmål om GBS All For You.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere