GBS 1454

GBS 1454 manual

(1)
GBS 1454

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om GBS 1454 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre GBS 1454 ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til GBS 1454 her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Fjernbetjeninger og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 9.8. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds, Portugees, Pools, Russisch, Roemeens, Grieks, Hongaars. Har du et spørgsmål om GBS 1454 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

GBS 1454 specifikationer

Generelt
Mærke GBS
Model 1454
Produkt Fjernbetjening
EAN 8028626014548
Sprog Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds, Portugees, Pools, Russisch, Roemeens, Grieks, Hongaars
Filtype PDF
Præstation
Antal understøttede enheder -
Maks. rækkevidde - m
Design
Grænseflade IR trådløs
Farve på produkt Black,Grey
Fjernbetjening korrekt brug TV
Indgangstype Tryk på knapper
Display
Indbygget skærm Nej
Vægt & størrelser
Vægt - g
Batteri
Genopladelig Nej
Batteriteknologi -

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du de hyppigst stillede spørgsmål om GBS 1454.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere