Garden Grill KG 3500 manual

Garden Grill KG 3500
8.9 · 1
PDF manual
 · 10 sider
Engelsk
manualGarden Grill KG 3500
GEBRUIKERSHANDLEIDING

KG 3500

Se manualen til Garden Grill KG 3500 her gratis. Denne vejledning hører under kategorien barbecue og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 8.9. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engelsk. Har du et spørgsmål om Garden Grill KG 3500 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Garden Grill og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Garden Grill ejere, at give dig et godt svar.

Antal spørgsmål: 0

Generelt
Garden Grill
KG 3500
barbecue
Engelsk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Garden Grill KG 3500 under.

Hvordan fjerner jeg rust fra min Garden Grill barbecue?

1. Blødgør den rustne del i eddike, indtil den er gennemvædet helt. 2. Lad eddike arbejde på rusten i 24 timer. 3. Fjern rusten med en stålbørste eller aluminiumsfolie.

Hvordan forhindrer du, at kød klæber fast på BBQ-grillen?

Smør BBQ-gitteret på forhånd med olie.

Hvordan rengør jeg BBQ-grillen?

Gnid BBQ-gitteret med et stykke flettet aluminiumsfolie for let at rengøre nettet.

Er brugsanvisningen til Garden Grill KG 3500 tilgængelig på Dansk?

Desværre har vi ikke brugsanvisningen til Garden Grill KG 3500 tilgængelig på Dansk. Denne brugsanvisning er tilgængelig på Engelsk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater