Fritel SL 3655

Fritel SL 3655 manual

(1)
Fritel SL 3655

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Fritel SL 3655 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Fritel SL 3655 ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Fritel SL 3655 her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Skæremaskiner og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 5.8. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engelsk, Hollandsk, Tysk, Fransk. Har du et spørgsmål om Fritel SL 3655 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Fritel SL 3655 specifikationer

Mærke Fritel
Model SL 3655
Produkt Skæremaskine
EAN 5410585397160
Sprog Engelsk, Hollandsk, Tysk, Fransk
Filtype PDF
Funktioner
Snittertype Elektrisk
Snittetykkelse (maks.) 20
Snittetykkelse (min.) 0
Farve på produkt Rustfrit stål
Materiale kabinet Rustfrit stål
Nem at rengøre
Knive i rustfrit stål
Blad, diameter 1700
Udbakke
Strømstyring
Strøm 160

Relaterede produktmanualer

Skæremaskine Fritel

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2020 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere