Fritel SB 2390

Fritel SB 2390 manual

(1)
Fritel SB 2390

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Fritel SB 2390 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Fritel SB 2390 ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Fritel SB 2390 her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Suppemaskiner og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.6. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engelsk, Hollandsk, Tysk, Fransk. Har du et spørgsmål om Fritel SB 2390 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Fritel SB 2390 specifikationer

Mærke Fritel
Model SB 2390
Produkt Suppemaskine
EAN 5410585397368
Sprog Engelsk, Hollandsk, Tysk, Fransk
Filtype PDF
Tekniske detaljer
Kapacitet 1.7
Stil Blender stil
Blendningsfunktion
Farve på produkt Black, Grey, Red
Indbygget skærm
Antal hastigheder 3
Impulsfunktion
Skål, materiale Rustfrit stål
Materiale, kniv Rustfrit stål
Nem at rengøre
Farve på kontrolpanel Sort
Kontroltype Buttons, Rotary
Emballage indhold
Brugervejledning
Strømstyring
Varmeevne -

Relaterede produktmanualer

Suppemaskine Fritel

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2020 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere