Domo DO 632 V

Domo DO 632 V manual

(1)
 • HANDLEIDING
  MODE D’EMPLOI
  GEBRAUCHSANLEITUNG
  INSTRUCTION BOOKLET
  PRODUCT OF
  VOETENZAK
  CHANCELIERE
  FUßSACK
  DO632V
Domo DO 632 V

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om Domo DO 632 V eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Domo DO 632 V ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til Domo DO 632 V her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Andre husholdningsapparater og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engels, Nederlands, Duits, Frans. Har du et spørgsmål om Domo DO 632 V eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Domo DO 632 V specifikationer

Generelt
Mærke Domo
Model DO 632 V
Produkt Andre husholdningsapparater
EAN 5411397007179
Sprog Engels, Nederlands, Duits, Frans
Filtype PDF
Tekniske detaljer
Farve på produkt Rød
Overophedningsbeskyttelse Ja
Antal varmeniveauer 3
Massage funktion Nej
Vægt & størrelser
Bredde 300 mm
Dybde 280 mm
Vægt 400 g
Strømstyring
Strøm 40 W

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.