Danfoss Living eco manual

Danfoss Living eco
6.7 · 2
PDF manual
 · 28 sider
Dansk
manualDanfoss Living eco
Danfoss Heating Solutions VIIDB201 09/2013
1

Installations- og brugervejledning

living eco®

Elektronisk radiatortermostat

Se manualen til Danfoss Living eco her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Termostater og er blevet bedømt af 2 personer med et gennemsnit på en 6.7. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Dansk. Har du et spørgsmål om Danfoss Living eco eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Danfoss og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Danfoss ejere, at give dig et godt svar.

anne-grethe bruun • 10-1-2019Ingen kommentarer

Kan det lade sig gøre at indstille de forskellige programmer INDEN man monterer termostaten? De sidder meget lavt og det kan være svært at se tallene. Tak. MVH Anne-Grethe Bruun

Besvar dette spørgsmål
Dagmar Linnet • 19-3-2023Ingen kommentarer

Hvordan ændrer jeg temperaturen fra 21 gr til 19 gr i døgnrytmen?

Besvar dette spørgsmål
Fleming Hansen • 29-1-2023Ingen kommentarer

Jeg har sat samtlige termostater på 22 grader i dagtimerne. Dette til trods udviser mine termometre ikke mere end 19,6 grader. Virker Danfoss termostaterne ikke eller?????

Besvar dette spørgsmål
Anne Lise Nygaard • 21-12-2022Ingen kommentarer

jeg har haft living eco termostater i en del år. De er bl.a. moneret på to radiatorer, der sidder ved siden af hinanden med nok 15. cm mellemrum. Tit er det så kun den ene radiator, der kører. Selv om de er indstillet ens. Hvor er det sådan mon?Nu har jeg lige skiftet batteriernei den ene. Først blinkede termostaten meget hidsigt og holdt ikke op. Så tog jeg batterierne ud og satte dem i igen. Nu var der kun ét kort blink, og så er der nu slet ikke noget lys i den. Er den træt og død mon.

Besvar dette spørgsmål
Henrik • 27-5-2021Ingen kommentarer

display lyser konstant

Besvar dette spørgsmål
Gerhard Schmidt • 6-4-2021Ingen kommentarer

Når jeg har sat den til 20 grader. når den så åbner stopper den ikke før den er nået op over 23 grader

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 6

Generelt
Danfoss
Living eco
Termostat
Dansk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Danfoss Living eco under.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater