Danfoss living connect

Danfoss living connect manual

(1)
  • MAKING MODERN LIVING POSSIBLE
    Danfoss Heating Solutions
    living connect®
    Installation and User Guide
Danfoss living connect

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 13

Har du et spørgsmål om Danfoss living connect eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre Danfoss living connect ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Leo Press, 13-3-2016 17:48:20 Ingen kommentarer

Jeg har Living Connect, det har fungeret fint indtil nu. Termostaten står på 22 grader, der er 17 grader i rummet og radiatoren er helt kold. På displayet på styreenheden står der at temperatum er er 17 grader og at rumtemperatur er kodet til 22%, men der sker ikke noget. Andet rum termostaten er sat til 22 grader, styreenheden fortæller at der er 33,3 grader i rummet og at temperaturen er kodet til 22%, der er ca 20 grader, Hvordan klarer man ovenstående problemer? jeg har prøvet at tage strømmen fra styreenheden uden at det har hjulpet. Jeg har ikke fundet nogen steder jeg kan læse om hvordan man løser en sådan fejl!!!!!!! mvh Leo Press

Besvar dette spørgsmål
Kristian Langer, 6-2-2020 08:02:34 Ingen kommentarer

Hvordan sænker jeg temperaturen generelt.

Besvar dette spørgsmål
John Hansen, 15-1-2016 21:04:59 Ingen kommentarer

Hvordan nulstiller / resetter Living connect

Besvar dette spørgsmål
Peter Thede Schmidt-Hansen, 20-11-2020 11:12:44 Ingen kommentarer

Jeg får pludselig besked fra samtlige mine rum, at rummet ikke kan reguleres og at enheden ikke svarer. Kan det skyldes at internetforbindelsen har været afbrudt? Er der andre forklaringer på det pludselige totale nedbrud, og hvordan løser jeg det?

Besvar dette spørgsmål
Torben Fossø, 5-10-2020 11:32:38 Ingen kommentarer

Fejlmelding, viser rummet kan ikke reguleres, for mange temperaturenheder i rummet er i uorden

Danfoss living connect
Besvar dette spørgsmål
Børge Steen Andersen, 29-8-2020 13:08:26 Ingen kommentarer

Min danfos living var gået ud p.gr. ikke mere strøm. Jeg monterer nye batterier og taster igen tid og dato. Men temperaturen bliver ved med atståpå 23. Jeg har også prøvet med at tage detene batteri ud og montere igen samtidig med tryk med på knappen. Den kan stadig ikke justeres ned fra 23. Hbad skal jeg gøre?

Besvar dette spørgsmål
Knud Krogsgaard, 31-7-2020 07:23:30 Ingen kommentarer

Kan Danfoss Link App også styre a2 ventilation, eller er den kun beregnet til radiatorer og gulvvarme

Besvar dette spørgsmål
Christian Ryø, 7-4-2020 19:41:06 Ingen kommentarer

Hvis en radiator er “lukket” inde bag en radiator skjuler, og en marmorplade på toppen, kan man så installere en ekstern rumføler som styrer connect termostaten ?

Besvar dette spørgsmål
Christian Ryø, 7-4-2020 19:38:51 Ingen kommentarer

Ja

Besvar dette spørgsmål
Annette, 6-3-2020 17:15:57 Ingen kommentarer

Jeg har Living Connect, det har fungeret fint indtil nu. Termostaten står på 23 grader, der er 17 grader i rummet og radiatoren er helt kold. På displayet på styreenheden står der at temperatum er er 17 grader og at rumtemperatur er kodet til 22 grader, men der sker ikke noget. Andet problem er at der står alarm/advarsel.. der skal skiftes batterier.. de er nu skiftet. Men det bliver ved med at stå at der er advarsel.. Hvordan klarer man ovenstående problemer? jeg har prøvet at tage strømmen fra styreenheden uden at det har hjulpet. Jeg har ikke fundet nogen steder jeg kan læse om hvordan man løser Disse problemer. På forhånd tak

Besvar dette spørgsmål

Se manualen til Danfoss living connect her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Termostater og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 8.9. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Deens, Engels, Nederlands, Duits. Har du et spørgsmål om Danfoss living connect eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere