Citroën C5 Aircross (2022) manual

Citroën C5 Aircross (2022)
9 · 62
PDF manual
 · 276 sider
Dansk
manualCitroën C5 Aircross (2022)

INSTRUKTIONSBOG

Se manualen til Citroën C5 Aircross (2022) her gratis. Denne vejledning hører under kategorien biler og er blevet bedømt af 62 personer med et gennemsnit på en 9. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Dansk. Har du et spørgsmål om Citroën C5 Aircross (2022) eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Citroën og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Citroën ejere, at give dig et godt svar.

Per Skjøtt • 9-12-2022Ingen kommentarer

Hvordan skift til dansk?

Besvar dette spørgsmål
Poul stevns • 11-8-2023Ingen kommentarer

Hvorfor slår ladningen fra når jeg vil opvarme bilen inden kørsel med ladning tilsluttet det er ulogisk at man skal bruge batteriet når man kan være tilsluttet elnettet

Besvar dette spørgsmål
Henning Mortensen • 21-6-2023Ingen kommentarer

Instruktionsbogen på MyCitroen, kan ikke vælges på dansk,Kunne i starten, men efter en “opdatering” så findes den ikke på dansk. Forklaring udbedes.

Besvar dette spørgsmål
Erik S. Pedersen • 10-12-2022Ingen kommentarer

nulstilling af fjernbetjening

Besvar dette spørgsmål
Gert Christensen • 4-10-2022Ingen kommentarer

Forskudt opladning C5 Aircross hybrid.Kan ikke få forskudt opladning til at fungere mere end 1 gang om dagen (aften).Har Clever lade stander privat.Kan ikke afinstallere eller nulstille/reset forskudt opladning

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 5

Citroën C5 Aircross (2022) er en bil, der tilbyder en rummelig og alsidig køreoplevelse. Bilen er udstyret med en række teknologier, herunder en 8-tommer touchskærm, Apple CarPlay og Android Auto, der giver føreren mulighed for at holde forbindelsen og kontrollere bilen med lethed. Den kølergrill, der pryder fronten af ​​bilen, giver et moderne og futuristisk look, mens bilens aerodynamiske design giver en forbedret brændstoføkonomi. C5 Aircross kan rumme op til 5 passagerer med tilstrækkelig benplads og bagsædeplads. Med dens 1,6 liters turbobenzinmotor har bilen en effekt på 181 hestekræfter og et moment på 251 Nm, som giver en jævn og kraftfuld køreoplevelse. Bilen er også udstyret med en 8-trins automatgearkasse og drivkraft på forhjulene. Bilstylingen er også værd at bemærke med dens robuste og sportslige karrosseri og de 18-tommers hjul. Bilens sikkerhedsfunktioner inkluderer en aktiv vognbaneassistent, træthedsregistrering, blindvinkelsassistent og automatisk nødbremse. Citroën C5 Aircross (2022) er en alsidig bil, der passer til familier og individer, der søger en pålidelig og rummelig bil med opdateret teknologi og sikkerhedsfunktioner.

Generelt
Citroën
C5 Aircross (2022)
bil
Dansk
Brugermanual (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Citroën C5 Aircross (2022) under.

Hvordan konverterer jeg miles til kilometer?

1 miles er lig med 1.609344 kilometer og 1 kilometer er 0.62137119 miles.

Hvor kan jeg finde mit Citroën køretøjsidentifikationsnummer?

Placeringen af køretøjsidentifikationsnummer på biler er forskellig fra mærke og biltype. Koden kan stemples på bilens ramme eller monteres på en plade. Det er bedst at se manualen til Citroën C5 Aircross (2022) for den nøjagtige placering af køretøjsidentifikationsnummeret.

Hvad er et køretøjsidentifikationsnummer?

Køretøjsidentifikationsnummeret på en bil er et identifikationsnummer, der er unikt for hver bil. Forkortelsen VIN står derfor for køretøjsidentifikationsnummer.

Hvornår behøver min Citroën vedligeholdelse?

Regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig for alle biler. Hvor ofte bilen har brug for vedligeholdelse, og hvad der nøjagtigt skal gøres, findes i vedligeholdelsesinstruktionerne. Ved større periodisk service skal dette generelt ske hvert andet år eller efter 30.000 kilometer.

Hvornår skal jeg skifte bremsevæske på min Citroën?

Det anbefales at udskifte bremsevæske hvert andet år.

Hvad er forskellen mellem E10 og E5 benzin?

E10-benzin består af højst ti procent ethanol, mens E5-benzin har et ethanol-indhold på mindre end fem procent. Som et resultat er mængden af benzin med E10 benzin lavere end med E5 benzin, hvilket gør den mindre miljøskadelig.

En eller flere døre vil ikke åbne indefra. Hvad kan jeg gøre?

Låsen er sandsynligvis indstillet til børnesikkerhedslås, så den kan ikke åbnes indefra. Hvordan man deaktiverer børnesikkerhedslåsen er forskellig efter mærke og type.

Min bilradio tænder ikke, hvad nu?

Hvis din bilradio ikke vil tænde, modtager den ikke strøm. Kontroller, at den røde ledning er forbundet til kontaktstrømforsyningen og den gule ledning til den konstante strømforsyning.

Er brugsanvisningen til Citroën C5 Aircross (2022) tilgængelig på Dansk?

Ja, brugsanvisningen til Citroën C5 Aircross (2022) er tilgængelig på Dansk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater