BenQ PW20U

BenQ PW20U manual

(1)
  • PointWrite User Manual
BenQ PW20U

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om BenQ PW20U eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre BenQ PW20U ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til BenQ PW20U her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Tilbehør til projektor og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.7. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engelsk. Har du et spørgsmål om BenQ PW20U eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

BenQ PW20U specifikationer

Generelt
Mærke BenQ
Model PW20U
Produkt Tilbehør til projektor
EAN 0840046032531, 4718755057779
Sprog Engelsk
Filtype PDF
Funktioner
Produkttype Fjernbetjening
Brand kompatibilitet Benq
Farve på produkt Hvid
Porte & Grænseflader
USB-stik type USB Type-A
Forbindelsesteknologi Kabel & trådløs
Værtsgrænseflade USB
Strømstyring
Antal understøttede batterier 2
Batteritype AAA
Software
Understøttede Windows-operativsystemer
Mac kompabilitet

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2020 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere