Becker Map Pilot manual

Becker Map Pilot
7.8 · 10
PDF manual
 · 118 sider
Dansk

Se manualen til Becker Map Pilot her gratis. Denne vejledning hører under kategorien navigatorer og er blevet bedømt af 10 personer med et gennemsnit på en 7.8. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Dansk, Engelsk. Har du et spørgsmål om Becker Map Pilot eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Becker og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Becker ejere, at give dig et godt svar.

Søren B • 27-12-2021Ingen kommentarer

min Becker Map Pilot kan ikke få kontakt til satelitter

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 1

Becker Map Pilot er en integreret GPS-navigator designet til Mercedes-Benz biler, der blev introduceret i 2010. Navigator-systemet består af en håndholdt enhed, der er tilsluttet en Mercedes-kompatibel skærm i instrumentbrættet. Den har et praktisk touch screen display med høj opløsning og en brugervenlig grænseflade. Becker Map Pilot har forskellige funktioner, herunder integreret Bluetooth-teknologi til håndfri opkald og musikafspilning, FM-radio og multimedia-afspilning. Navigator systemet har adgang til detaljerede kort og rutevejledning, med mulighed for at opdatere kortene online, og de dækker mange lande og steder i Europa. Den indeholder også et stort antal seværdigheder, hoteller, restauranter og servicestationer. Becker Map Pilot er kompatibel med forskellige Mercedes-Benz modeller, og der er en model til næsten enhver bilmodel. Systemet er designet til en problemfri integration med bilens instrumentbræt og styresystemer, og installationen kræver ikke nogen særlig teknisk kompetence. I alt er Becker Map Pilot en pålidelig GPS-løsning til Mercedes-Benz-biler med en brugervenlig grænseflade, der giver chaufføren adgang til detaljerede kort og rutevejledning og mange andre funktioner.

Generelt
Becker
Map Pilot | 118268740
navigator
Dansk, Engelsk
Brugermanual (PDF), Installationsvejledning (PDF)

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Becker Map Pilot under.

Har jeg brug for internet til GPS?

Nej, internet kræves ikke for at modtage GPS.

Hvad står forkortelsen GPS for?

Forkortelsen GPS står for 'Global Positioning System'.

Hvad er GPS?

GPS er et system, der kan bruges over hele kloden til at bestemme din placering ved hjælp af satellitter.

Kan jeg opdatere kortene i mit navigationssystem?

I de fleste navigationssystemer er det muligt at opdatere kort. De fleste mærker opdaterer periodisk kortene.

Er brugsanvisningen til Becker Map Pilot tilgængelig på Dansk?

Ja, brugsanvisningen til Becker Map Pilot er tilgængelig på Dansk.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater