Baby Brezza Formula Pro manual

Baby Brezza Formula Pro
8.9 · 16
PDF manual
 · 6 sider
-
manualBaby Brezza Formula Pro

Se manualen til Baby Brezza Formula Pro her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Flaskevarmere og er blevet bedømt af 16 personer med et gennemsnit på en 8.9. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: -. Har du et spørgsmål om Baby Brezza Formula Pro eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

Brug for hjælp?

Har du et spørgsmål vedrørende Baby Brezza og svaret er ikke i manualen? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og udførlig beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo bedre dit problem beskrives, jo lettere er det for andre Baby Brezza ejere, at give dig et godt svar.

Frank • 23-11-2021Ingen kommentarer

Hej jeg har købt en baby brezza men der kommer vand ud af maskine når man har fyldt den op er det normalt ?

Besvar dette spørgsmål
Inge Østergaard • 29-1-2023Ingen kommentarer

Maskinen melder fejlen E3

Besvar dette spørgsmål
Line • 6-1-2023Ingen kommentarer

Vi har lige fået installeret vores babybrezza og har fulgt guiden. Men den varmer simpelthen ikke vandet. Vi har forsøgt at have den tændt mellem flaskerne, da vi tænkte det var problemet. Hvad gør vi forkert? Vi har valgt “kropstemperatur”. Det giver ikke rigtig mening, at vi alligevel må varme mælken op bagefter.

Besvar dette spørgsmål
Jane • 3-8-2022Ingen kommentarer

Hej. Jeg købt sådan en fin maskine til datter hun blev mor her den 26/7 ved kejsersnit så hun ikke nok mælk endnu.. søn for nan pro 1.. har forståes maskine skal stå på 4... kan jeg være sikker på den lave den rigtige blanding til hendes nyfødt søn ? Den doser selv når jeg laver en støre eller mindre flaske ikke sandt? Håber på hurtigt svar

Besvar dette spørgsmål
Emilia Eckeroth Johannsen • 4-9-2021Ingen kommentarer

Hvis jeg sætter maskine på 90 ml kan jeg ikke finde ud af hvilken jeg skal trykke på?

Besvar dette spørgsmål

Antal spørgsmål: 5

Generelt
Baby Brezza
Formula Pro
Flaskevarmer
-
Brugermanual (PDF)
adslot

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål i manualen? Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i ofte stillede spørgsmål her Baby Brezza Formula Pro under.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Stil dit spørgsmål her

Ingen resultater