AmbiCom BT2-USB

AmbiCom BT2-USB manual

(1)
  • USER MANUAL
    (demo)
AmbiCom BT2-USB

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om AmbiCom BT2-USB eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre AmbiCom BT2-USB ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til AmbiCom BT2-USB her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Netværkskort/adapter og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 6.9. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: -. Har du et spørgsmål om AmbiCom BT2-USB eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

AmbiCom BT2-USB specifikationer

Generelt
Mærke AmbiCom
Model BT2-USB
Produkt Netværkskort/adapter
EAN 646543372268
Sprog -
Filtype PDF
Netværk
Maksimal dataoverførselshastighed 3
Bluetooth-version 2.0+EDR
Maksimal driftstilstand 10
Porte & Grænseflader
Forbindelsesteknologi Trådløs
Værtsgrænseflade USB
Strømstyring
USB-drevet
Andre funktioner
Dimensioner (BxDxH) 19 x 55.5 x 8
Vægt & størrelser
Vægt 10
null
Systemkrav
Kompatible operativsystemer Windows XP/2000
Design
Farve på produkt Blå
Godkendelse FCC, CE, BQB
Driftsbetingelser
Driftstemperatur (T-T) -10 - 50

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2020 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere