AKG D230

AKG D230 manual

(1)
 • www.philips.com/support
  Always there to help you
  Register your product and get support at
  D230
  D235
  Extended user
  documentation
  Question?
  Contact
  Philips
AKG D230

Brug for hjælp?

Antal spørgsmål: 0

Har du et spørgsmål om AKG D230 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her. Giv en klar og omfattende beskrivelse af problemet og dit spørgsmål. Jo flere oplysninger du giver om dit problem og dit spørgsmål, jo lettere er det for andre AKG D230 ejere at svare korrekt på dit spørgsmål.

Se manualen til AKG D230 her gratis. Denne vejledning hører under kategorien Mikrofoner og er blevet bedømt af 1 personer med et gennemsnit på en 7.5. Denne manual er tilgængelig på følgende sprog: Engels. Har du et spørgsmål om AKG D230 eller har du brug for hjælp? Stil dit spørgsmål her

AKG D230 specifikationer

Generelt
Mærke AKG
Model D230
Produkt Mikrofon
Sprog Engels
Filtype PDF
Mikrofon
Type Studiemikrofon
Mikrofon frekvens 40 - 20000 Hz
Mikrofonindgangsimpedans 320 ohm (Ω)
Porte & Grænseflader
Forbindelsesteknologi Ledningsført
Enhedsgrænseflade XLR-3
Vægt & størrelser
Mikrofon vægt 225 g
Emballage indhold
Antal medfølgende produkter 1 stk
Præstation
Farve på produkt Sort

PDFmanualer.dk

Leder du efter en manual? PDFmanualer.dk sikrer, at du hurtigt kan finde den manual, du leder efter. Vores database indeholder mere end 1 million PDF-manualer fra mere end 10.000 mærker. Hver dag tilføjer vi de nyeste manualer, så du altid kan finde det produkt, du leder efter. Det er meget simpelt: du skal bare indtaste mærke og produkttype i søgefeltet og du kan straks se den manual du ønsker, online og gratis.

PDFmanualer.dk

© Copyright 2021 PDFmanualer.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Læs mere